‘Smilet starter i dine fødder’ 45 min kr. 350,-

Velvære og jordforbindelse.

Hver evig eneste dag løfter dine fødder dig og alt hvad du bærer på, både de tunge indkøbsposer og svære følelser. De bliver udsat for forskellige underlag og sko, og de kan blive ekstra presset om sommeren hvor varmen, kan give hævede fødder og underben.

Ydermere, så er vores fødder afgørende for vores følelse af jordforbindelse. Hvis vi skal kunne stå fast i stormvejr, så skal vi pleje vores jordforbindelse og vores fødder.

Denne behandling giver dine ’seje vægtløftere’ en masse opmærksomhed startende med et vidunderligt fodbad med dejlige urter. Mens du sidder og nyder det og trækker vejret dybt, forkæler jeg dig med massage af hovedbund og nakke samt øvre del af ryggen.

På briksen får du en løsnende og energiskabende massage af underben og fødder.

Du har undertøj på til denne behandling, og er hele tiden dækket til med tæppe.

Prisen 350,- og behandlingen varer 45 min

Klik her for at bestille tid