Bindevævsmassage med cupping 45 min. 350,-

Bindevævsmassage med cupping-terapi

Bindevævsmassage er en specifik metode til at afspænde, udrense og løsne op for spændinger. Det er en massageform, som udover at arbejde i dybden, arbejder med bindevævet, nervesystemet, muskler, led og organer. 

Bindevævsmassage går i dybden med at udrense ophobede affaldsstoffer fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led, der har givet ubalance i kroppen.  

Klik her for at bestille tid

Vær opmærksom på, at ubalancer og stagnerede affaldsstoffer i kroppen efter tid ofte kan udvikle sig til sygdomme eller kroniske smerter.  

Bindevævsmassage med sugekopper påvirker blod og lymfesystemet positivt. Under massagen løsnes bindevævet, så blod og lymfe kan komme til og fra cellerne, og disse iltes, så affaldsstoffer kan transporteres væk.  

Flere oplever rødmen og indimellem også blålige mærker ved behandlingen. En af grundende hertil er, at området netop har stagnerede affaldsstoffer og derfor vil kroppen automatisk registrere et behov for mere blodtilførsel, for at ’rense’ området. Hjernen sætter billedligt talt ‘rengørings-holdet’ på arbejde, lymfocytterne, direkte til området med affaldsstofferne. Fordi kopperne suger det stive bindevæv op, bliver der bedre muligheder for blodgennemstrømning/’rensearbejdet’.  

Kombinationen af manuelle masageteknikker og sugekopperne øger blodgennemstrømningen i det anspændte område, fordi man på den måde kan bearbejde bindevævet mere i dybden.   

Bindevævsmassagen gør en markant forskel for din velvære. Kroppens bindevæv fungerer som depot for fedt, affaldsstoffer, og negative følelser og hvis ikke disse bliver udrenset jævnligt, kan man risikere at der kan opstå ubalance som fx. 

 • Dårligt immunforsvar  
 • Fordøjelses ubalancer  
 • Allergier 
 • Hud ubalancer, eksemer, uren hud, fedtet eller tør hud 
 • Hovedpine, migræne 
 • Luftvejs ubalancer, astma 
 • Hormonelle ubalancer 
 • Rygsmerter 
 • Dårligt kredsløb med fx. hævede ben, muskelspændinger, cellulite, træthed – psykisk ubalance  

Efter en behandling kan kortvarige reaktioner være følgende: 

 • Hovedpine 
 • Ændret afføring 
 • Rygsmerter 
 • Træthed 
 • Tissetrang 
 • Blå mærker (et tegn på at der er mange affaldsstoffer) 

 

Efter flere behandlinger over en længere periode kan det mærkes i kroppen som; 

 • Kroppen føles lettere 
 • Mindre anspændthed i muskel – og bindevæv 
 • Velbehag 
 • Reducering af ubalancer 

Jeg giver uddybende vejledning i mine behandlingsformer og hjælper dig med de problemer, der måtte ligge i bindevævet. Behandlingen varer 45 min. og foregår med sugekopper og helt almindelige massageteknikker.